Използване на телените четки за винтоверти и бормашини при поддръжката на двора

Използване на телените четки за винтоверти и бормашини при поддръжката на двора

Поддържането на привлекателен и добре поддържан двор включва повече от просто случайно кастрене на тревата или подреждане. Това често изисква справяне с упоритата мръсотия, ръжда или атмосферни влияния върху различни повърхности и тела. Въведете малко познатите помощници за поддръжката на двора: телени четки в комбинация с електрически отвертки и бормашини. Тези динамични комбинации предлагат прецизност, мощност и ефективност при справяне с множество задачи. Нека проучим разнообразните приложения на телените четки за винтоверти и бормашини в различни зони във вашия двор. Възстановяване на градински инструменти с винтоверт и телена четка Градинските инструменти, често подложени на влага и почва, са податливи на

06/12/2023

10-минутна тренировка за мързеливци

Да не би да ти е леко топличко? На нас също. В това време, съгласи се, съществуват толкова много неща, които по-скоро бихме правили, вместо да тренираме (примерно – да пием по балкони и покриви) – но пък плажните телеса няма да се оформят с промили. Хубавата новина? Няма нужда да инвестираш дълго време в упражнения – особено в адски горещите дни, в които дехидратацията представлява сериозен проблем. Бързите и интензивни изблици на физическа активност, наречени високоинтензивна интервална тренировка (HIIT) предлага страхотни резултати, нещо повече – те могат да се изпълнят за половината време, което по принцип отделяш на фитнеса. Ползите за здравословното състояние? По-добра сърдечна функционалност, максимален аеробен капацитет, цялостна сила. И експлозивност като на Юсеин Болт.

„Хората едва сега разбират, че могат да тренират цялото си тяло за кратко време, при това – използвайки единствено собствената си тежест“, казва фитнес инструкторът Мат Дилейни. „Аз например гледам да извършвам всевъзможни движения, за да постигам балансиран резултат.“

Какво ще рече това? Дилейни представя на мързеливото ти внимание десетминутна лятна програма за приятно препотяване. Не забравяй да загрееш с разтягания и лек джогинг, за да бъдат нещата максимално ефективни.

Всяко движение се изпълнява в продължение на една минута, с възможно най-много повторения. Общо времетраене – 10 минути.

Пълзящият звяр

Стартовата ти позиция е на длани и колене (като крайниците трябва да са перпендикулярни на земята). Повдигни коленете на два-три сантиметра и започни да лазиш напред, без да стягаш гръбнака. Направи 10 „стъпки“, после се върни на заден ход.

Съвет: Синхронизирай движенията на крайниците и моментите, в които докосват или се отлепят от земята

About The Author