Използване на телените четки за винтоверти и бормашини при поддръжката на двора

Използване на телените четки за винтоверти и бормашини при поддръжката на двора

Поддържането на привлекателен и добре поддържан двор включва повече от просто случайно кастрене на тревата или подреждане. Това често изисква справяне с упоритата мръсотия, ръжда или атмосферни влияния върху различни повърхности и тела. Въведете малко познатите помощници за поддръжката на двора: телени четки в комбинация с електрически отвертки и бормашини. Тези динамични комбинации предлагат прецизност, мощност и ефективност при справяне с множество задачи. Нека проучим разнообразните приложения на телените четки за винтоверти и бормашини в различни зони във вашия двор. Възстановяване на градински инструменти с винтоверт и телена четка Градинските инструменти, често подложени на влага и почва, са податливи на

06/12/2023

Korean Air представя Airbus 321neo

Korean Air представя Airbus 321neo с напълно легнали бизнес седалки!

Airbus A321neo на авиокомпанията е оборудван с напълно легнали седалки в бизнес класа, което го прави първата корейска авиокомпания, която предлага тази функция на теснофюзелажен самолет.

Първият самолет на авиокомпанията A320 Family е теснофюзелажен с една пътека с общо 182 места и ще оперира предимно по маршрути на къси разстояния, включително Югоизточна Азия, Китай и Япония.

A321neo ще предостави приятно полетно изживяване за пътуващите на кратки разстояния, като предоставя интернет по време на полет, изтънчен интериор на кабината и усъвършенствани системи за персонално забавление по време на полет.

Наградената интериорна концепция Airspace на Airbus носи напълно нова дифиниция за комфорт в кабината на A321, както в икономичната, така и в бизнес класата.

Адаптиран от успешното въвеждане на широкофюзелажни A330 и A350, Airspace разполага с персонализирано осветление за уникално посрещане по време на качване на пътниците, като същевременно допринася за намаляване на забавянето при обслужване на джетовете и качване на пътниците.

Други подобрения в кабината включват интегрирането на нови по-тънки странични панели за допълнително лично пространство на нивото на раменете на пътниците, по-добра гледка през прозорците с преработени рамки и интегрирани щори, най-новите технологии за изцяло LED осветление.

За момента линията на пътнически джетове Airbus и включително A321neo предлагат най-големите горни контейнери за реактивни самолети с една пътека, което допринася за удобството и бързината при подреждане на личния багаж, чанти, раници и куфари за кабината.

„Щастливи сме да получим нашия първи A321neo, който ще бъде голямо предимство за нашия флот, мрежа и пътници“, каза Су Кеун Лий, изпълнителен вицепрезидент и главен директор по безопасност и експлоатация на Korean Air.

Korean Air ще предложи общо 182 места, осем в престижна класа и 174 в икономична класа на своя нов модел. За първи път 180-градусови плоски седалки ще бъдат налични в престижния клас на теснофюзелажния флот на авиокомпанията.

Напълно легналите бизнес седалки на A321neo ще осигурят безпроблемен комфорт за трансферни пътници, които са комбинирали маршрути от полети на дълги разстояния по маршрути в Америка и Европа и полети на къси разстояния по маршрути в Югоизточна Азия, Китай и Япония.

Широчината на фюзелажа предлага възможност за по-широка пътека и много пространство за съхранение на куфари за ръчен багаж, раници, дамски чанти и сакове отгоре, за да помогне на пътниците да се качват и слизат с минимално суетене, както и да дава на кабинния екипаж повече пространство за работа.

В икономичната класа клиентите могат да се насладят на развлечения по време на полета.

Пътниците се възползват от ниския вътрешен шум на A321 и най-новата мултимедия система по време на полет, благодарение на 33-сантиметров персонален монитор, който е най-големият в парка на авиокомпанията. Airbus A321neo позволява на авиокомпаниите да използват стандарта на Airbus за седалки с ширина 18 инча – предоставяйки на пътниците още по-комфортен полет.

Интериорът в кабината на Airspace предлага хигиенично пространство и антимикробни повърхности във всички тоалетни.

Регулируема облегалка за глава и индивидуална закачалка за връхни дрехи също са монтирани за всяка пасажерска седалка.

KAL е най-дългогодишният клиент на Airbus извън Европа, а първата поръчка идва през далечната 1974 г. В момента флотът на авиокомпанията включва 50 самолета Airbus, включващи A220, A330 и A380. В сегмента с една пътека, A321neo ще допълни флота от A220 на авиокомпанията, позволявайки максимална оперативна гъвкавост.

About The Author